A 2012 decemberében átadott Green House a magyar irodapiac egyik legzöldebb ékköve és egyben az első budapesti irodaház, amely a LEED Platinum tanúsítást is megszerezte magának. A zöldépület bérlői a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség, a kreativitás, valamint a munka- és költséghatékonyság együttes előnyét élvezhetik.

Az “A” kategóriás ingatlan Budapest XIII. kerületében, a Kassák, Tüzér és Lőportár utcák által határolt területen épült, közvetlen szomszédságában található a Kassák Park. A projekt valamennyi fejlesztési fázisában a legmodernebb környezetvédelmi megoldásokat és zöld technológiákat alkalmaztuk annak érdekében, hogy az épület ökológiai lábnyomát minimalizáljuk, valamint az energiafelhasználást és CO2 kibocsátást csökkentsük, melynek köszönhetően a „A+”-os (54,9%) energetikai besorolást kapott az irodaház.

A Green House 17.800 négyzetméternyi területet kínál a bérlőknek mindösszesen 8 emeleten, valamint 252 parkolót a mélygarázs 3 szintjén. Az irodaház tetőterasszal, gyönyörű belső kerttel és biciklitárolóval is rendelkezik.

Cégünk büszke arra, hogy a Green House Irodaház projekt megvalósításában, mint teljeskörű Projekt menedzser és műszaki ellenőr részt vehetett, SKANSKA irodaház fejlesztési programjának eme kiemelkedő sikeréhez hozzájárulhatott.