Huszonegyedik alkalommal került megrendezésre a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj pályázat a FIABCI (Nemzetközi Ingatlan Szövetség) Magyar Tagozata által. Oktatási kategóriában 1. helyezett lett a Budapesti Német Iskola bővítése projekt, melyben a CÉH zRt. az építtetőt képviselve komplett projektmenedzsment feladatként a tervezési pályázat lebonyolítását, a tervezés irányítását, a hatósági kapcsolattartást, a kivitelezők tendereztetését és a kivitelezés lebonyolítását, valamint a műszaki ellenőrzést végezte használatbavételi engedély beszerzéséig.

Projektben résztvevő mérnökeink: Újvári Zsolt, Földényi György, Kovács Gábor, Csuka László, Jekl Balázs

Elismerés illeti a projektben együttműködő partnereinket a Budapesti Német Iskolát, a Bánáti és Hartvig Építész Irodát és a Swietelsky Magyarország Kft.-t.

2,5 év kitartó és kemény munka eredményeként, méltán lehetünk büszkék a projektben résztvevő kollégáinkra, akiknek ezúton is gratulálunk!

Cégünk az alábbi idén díjazott projektekben vett még részt.

  • Az irodaház kategória I. helyezettje, a Magyar Telekom és a T-Systems közös székházának pályaműve, melyben a CÉH zRt. tervellenőrzést végzett.
  • A pályázat III. díját nyerte és legjobb projekt a pályázók szavazata alapján a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem campusfejlesztés – Technológia Park, melynek lebonyolító mérnökei és műszaki ellenőrei voltunk.
  • A Kulturális kategória nyertese a Kormányzati Kiemelt Beruházások Központja Nonprofit Kft. a Gül Baba Türbéje és környezete komplex felújítása pályaművel, melyben a projekt előkészítési szakasz lebonyolító mérnökei voltunk.

Forrás: www.epiteszforum.hu