Várhatóan 2022 második felében veheti birtokba új székházát a MOL csoport, mely 2500 munkavállaló munkavégzését teszi majd lehetővé.

A legmagasabb műszaki tartalommal és legfejlettebb technológiákkal kivitelezett, Market Építő Zrt. által kivitelezett épület Budapest egyik leginnovatívabb beruházásának számít. A kollaborációt biztosító tágas, közösségi terek, a beáramló természetes fény, a tiszta levegő és a természet közelsége központi szerepet játszott a tervezés során. A zöld területek teljesen átszövik az épületet, tetejéről csodálatos panoráma nyílik majd Budapestre. Az épületben helyet kap majd egy látogató központ a földszinten, melyen keresztül bárki elérheti majd az épület tetején, 120 méteren található kilátó teraszt. Továbbá egy kávézó és panoráma kilátással rendelkező étterem is nyílik majd az épületben.

A beruházásban való részvétel ékes példája a cégcsoportunk által nyújtott komplex szolgáltatáscsomagnak, amelyben a CÉH Projektmenedzsment irodáját a Magasépítési Tervezési iroda munkatársai támogatják, így a projektmenedzsmentet, tervvéleményezést, BIM tanácsadást és a műszaki ellenőri feladatokat egyaránt cégünk munkatársai végzik, továbbá a megrendelői oldalon a zöld minősítések megszerzésének folyamatában is nyújtunk tanácsadást.