×

Sütik kezelése

Projektmenedzsment

Csapat

Projektmenedzsment irodánk több mint 25 éves múltra tekint vissza. 80 fős, több nyelven beszélő szakemberekből álló csapatunkat úgy állítottuk össze, hogy a legkomplexebb feladatokat is meg tudjuk oldani és széleskörű szolgáltatási csomagokat tudjunk kínálni megrendelőink részére. A megfelelő szaktudást valamennyi szakágban felvonultató csapatunk nagy lelkesedéssel és hozzáértéssel menedzseli a legkülönbözőbb méretű és funkciójú projekteket.

életkép1.jpg

Szolgáltatások

Projektmenedzsment, lebonyolítás

Az általunk nyújtott átfogó projektmenedzsment szolgáltatás keretében előre kidolgozott, minősített, hosszú távon bevált, és folyamatosan fejlesztett módszertan alapján támogatjuk ügyfeleinket a szervezeti-, kommunikációs- és adminisztrációs rend, valamint a folyamatkezelési eljárás kialakításában. Ezen módszertanokat felhasználva proaktívan koordináljuk a beruházási folyamat szereplőinek tevékenységét és biztosítjuk a teljes körű adminisztrációt.

Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőreink a megvalósítási folyamat során képviselik ügyfeleink érdekeit, valamint ellenőrzik a kivitelezés szakszerűségét, a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok, szerződések és a kivitelezési dokumentáció betartását.

Tervellenőrzés

A tervezési és kivitelezési oldalon is kiemelkedő szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező mérnökeink nagy gyakorlattal végzik valamennyi szakágban a különböző tervfázisokban készített tervdokumentációk ellenőrzését. Észrevételeinket kidolgozott módszertan alapján dokumentáljuk és elvégezzük a módosítások átvezetésének visszaellenőrzését.

Környezettudatos minősítés

Az Európában legismertebb és legelterjedtebb két minősítési rendszer, a BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assesment Method) és a LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) minősítések megszerzésében magas szakmai tapasztalattal, gyakorlott partnerként állunk ügyfeleink rendelkezésére.

BIM szolgáltatások

Projektmenedzsment irodánk a BIM (Building Information Modeling) rendszeren belül első sorban az ütemezés (4D) és a költségbecslés, költségkezelés (5D) számítógépes támogatása területén végez kiemelkedő és előremutató tevékenységet. A BIM modellekből származtatott ütemtervek és költségbecslések kiemelkedő előnyökkel rendelkeznek a pontosság, a rugalmas változtathatóság és a nyomon követés területén.

Banki műszaki szakértés

Banki műszaki szakértői tevékenységünk során a hitelt nyújtó pénzintézet kockázatainak csökkentése érdekében vizsgáljuk a folyósítások műszaki feltételeinek teljesülését, nyomon követjük a beruházás megvalósulását és a hitel felhasználását.

Műszaki tanácsadás és szakértés

Az általunk ajánlott műszaki tanácsadási szolgáltatási kör lefedi a teljes ingatlan életciklust a vásárlás előtti döntés-előkészítéstől a megvalósításon és használaton át az értékesítésig. Széles körű tapasztalattal, szaktudással és tanácsadói szemlélettel tudjuk támogatni ügyfeleinket valamennyi, ingatlant érintő műszaki kérdésükkel kapcsolatban.

Beépíthetőségi- és megvalósíthatósági tanulmányok Elsősorban ingatlanok megszerzésével kapcsolatos döntéshozatal, és finanszírozási tárgyalások támogatására készítünk valamennyi releváns műszaki kockázatot és lehetőséget feltáró tanulmányokat.

Műszaki szakértés Minden szakágban széleskörűen tudjuk elméleti és gyakorlati témakörökben támogatni ügyfeleinket műszaki szakértői tevékenységünkön keresztül.

Idő- és költségtervezés A beruházásokkal kapcsolatos előrejelzéseket segítik a különböző előkészítettségi szinteknek megfelelő részletezettséggel készített ütemtervek és költségbecslések.

Készenléti mérnök Hosszú távú, időközönként felmerülő, azonnali rendelkezésre állást igénylő feladatok esetén tudunk készenléti szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleink számára az igényelt szakterületeken.

A projektmenedzsment szolgáltatás a CÉH által kínált teljeskörű, egymásra épülő tevékenységkör egyik fontos eleme. Teljes körű projektmenedzsment szolgáltatásunk megrendelőink számára önállóan is kiemelkedő, hozzáadott értéket teremt, ami a teljes tevékenységkör részeként történő igénybevétellel még jobban ki tud teljesedni.