×

Sütik kezelése

DJI_0204.jpg

MOL Campus

A MOL Campus 28 emeletes tornya és a hozzá tartozó pódium 2022 év végén nyitotta meg kapuit és várja a MOL Nyrt. kollégáit. Az új épület 2500 munkavállaló munkavégzését teszi lehetővé.  

A hagyományos irodaépületektől számos szempontból eltérő Campus Budapest egyik leginnovatívabb beruházásának számít. A 120 méter magas épület, melynek a Market Építő Zrt. végezte a kivitelezését, már önmagában különlegesség a fővárosban, nem beszélve a minőségi anyaghasználatról, a közösségi terek és kertek aprólékos tervezéséről. A legfejlettebb technológiák alkalmazása (különleges felület fűtési-hűtési megoldások, nagy sebességű felvonók, IoT rendszerek) mellett nagy hangsúlyt fektettek az épület környezettudatos kialakítására, így a piacon kivételes módon mind magas szintű LEED és BREEAM minősítések megszerzésére törekszik. 

A beruházásban való részvétel ékes példája a cégcsoportunk által nyújtott komplex szolgáltatáscsomagnak, amelyben a CÉH Projektmenedzsment irodáját a Magasépítési Tervezési iroda munkatársai támogatták, így a projektmenedzsmentet, tervvéleményezést, BIM tanácsadást és a műszaki ellenőri feladatokat egyaránt cégünk munkatársai végezték, továbbá a megrendelői oldalon a zöld minősítések megszerzésének folyamatában is nyújtottunk tanácsadást. 

A projektben nyújtott szolgáltatásaink

Érintett szektorok