A Dél-Dunántúl egyik legmodernebb hipermarkete lett a múlt héten megnyitott pécsi Siklósi úti INTERSPAR, amely rekordidő, alig fél év alatt újult meg. A 21. század technológiai és minőségi elvárásainak megfelelő létesítményben tovább bővült a speciális igényeket kielégítő termékek választéka, kiemelt helyre kerültek az egészségtudatos táplálkozást segítő, valamint a bio- és diabetikus élelmiszerek. Az üzlet bejáratánál található a helyben készült ételeket kínáló INTERSPAR to Go egység, ahol nemcsak elvitelre ajánlanak egészséges és jóízű fogásokat, de akár helyben, kellemes körülmények között is elfogyaszthatják azokat a vendégek. 

Új, energiatakarékos hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek a belső térbe. A napelemes rendszernek és az előadótérben kiépített LED-világításnak köszönhetően az épület elektromos igényeit takarékosan elégítheti ki, illetve az új szén-dioxid alapú hűtéstechnikai rendszer szintén környezetkímélő megoldás.

A pécsi INTERSPAR hipermarket beruházás során Projektmenedzsment Irodánk munkatársai komplett lebonyolítói és műszaki ellenőri feladatokat láttak el.

Forrás: www.spar.hu