×

Sütik kezelése

CÉH_Spar_Törökbálint_projektmenedzsment_1.jpg

SPAR Törökbálint

A Törökbálinti-tó szomszédágában, a SPAR tulajdonában lévő telken a közel 5000 m2-es épületben a SPAR Szupermarket 2164 m2-t foglal el. Emellett helyet kapott egy dm üzlet, egy Lipóti Pékség és egyéb üzlethelyiségek.

A korszerű külső megjelenés mellett a SPAR szupermarket érdekessége, hogy az épületbe szén-dioxidos hűtőközegű, környezetkímélő, a hulladékhőt is jó hatásfokkal hasznosítani képes, integrált fűtési-hűtési rendszert telepítettek. Az üzlettérben egy, a szokásostól eltérő hűtött italos kamra is kialakításra került, ami eddig hazánkban csak pár üzletben volt megtalálható.

Ahogy az üzletlánc vásárlói már szinte megszokhatták, itt is számíthatnak a szupermarket mellett kialakított családbarát játszótérre. Az épület mellett a beruházás egyik igen látványos eleme a színes, rendkívül figyelemfelhívó forgalomtechnikai jelekkel ellátott parkoló, ahol egyszerűen nem lehet eltévedni. A környezettudatosság jegyében az elektromos autóknak töltőállomásokat is elhelyeztek a területen.

A zöldmezős beruházás során a Projektmenedzsment Irodánk munkatársai a komplett lebonyolítói és műszaki ellenőri feladatokat látták el, a kiviteli terv készítésének ellenőrzésétől a kivitelezés lezárásáig és a használatbavételi engedélyezési eljárás alatt.

A projektben nyújtott szolgáltatásaink

Érintett szektorok