×

Sütik kezelése

CÉH_Tatabánya_Multifunkcionális_Sportcsarnok_Generál_tervezés_06.jpg

Tatabánya Multifunkcionális Sportcsarnok

A Tatabánya délkeleti részére tervezett épület egy multifunkcionális, 6.000 nézőt is befogadni képes, kézilabda nemzetközi- és világversenyek megtartására és azok televíziós közvetítésére alkalmas, fedett sportcsarnok, melyhez kapcsolódik egy 20 pástot befogadó vívóterem.

A letisztult külső- és belső megjelenésű csarnok alkalmas kosárlabda, futsal, röplabda, tenisz, vívás és cselgáncs mérkőzések lebonyolítására. Az új létesítmény elsősorban a nemzetközi hírű, első osztályú kézilabdacsapat felkészülését és versenyeit szolgálja.

A multifunkcionális csarnoktér hasznosítása során könnyű- és komolyzenei koncertek, prózai- és táncszínházi előadások lebonyolítására lehet számítani. A csarnoktér és a vívóterem részbeni összenyitásával a létesítmény alkalmas kiállítások, vásárok, szakmai expók, nagy létszámú fogadások, rendezvények bálok megrendezésére is. A lelátók egy részének teleszkópos kialakítása is ezt segíti elő.

A könnyűszerkezetes tető háromövű rácsostartóinak legnagyobb fesztávja 64,4 m.

Tervezőirodánk munkatársai a sportcsarnok generáltervezési feladatait látták el, mely során a BSI által elérhető legmagasabb, KITEMARK minősítést kapott BIM munkamódszerünket alkalmazták. 

A projektben nyújtott szolgáltatásaink

Érintett szektorok