×

Sütik kezelése

CÉH_SKI_Battery_generáltervezés_Komárom_06.jpg

SK Battery I. és II. ütem

Az elmúlt több mint fél évszázadban az SK Innovation Dél-Korea első számú és legnagyobb energia- és vegyipari nagyvállalattá nőtte ki magát. A Komáromi Ipari Park bővítési területén található üzemében elektromos autókban használható akkumulátorokat gyártanak.

2018 és 2019 között, az I. ütemben 3 gyártó főépület (elektród-, összeszerelő és formázó üzem), valamint a hozzátartozó kiegészítő épületek valósultak meg. Az ipari megjelenés mellett a tervezési munka során különösen nagy hangsúlyt kellett fektetni a száraz gyártási- és tiszta terek, valamint a nagy belmagasságú járható álmennyezeti terek kialakítására is.

A II. ütemben (2019-2020) az első ütem mellé a telek adottságaihoz igazítva készült el a vele megegyező kapacitású és nagyságú új teljes üzemrész.

A CÉH Tervezési Irodájának munkatársai a beruházás I. fázisában minden szakágra vonatkozóan „Basic Design”-t , tender terveket és kiviteli terveket készítettek. A második ütemben kiviteli tervek készültek építészet és statika szakágak vonatkozásában „Shell&Core” kialakításban.

A projektben nyújtott szolgáltatásaink

Érintett szektorok