×

Sütik kezelése

hangar.jpg

NATO Pápa légi bázis C17 hangár fejlesztési projekt

A SAC Hangár Komplexum a legjelentősebb eleme annak az infrastrukturális beruházási projektnek, amelyet a Stratégiai Légiszállító Képesség Program (SAC - Strategic Airlift Capability) hajtott végre a Pápai Bázisrepülőtéren. A Program 12 tagország, köztük Magyarország számára biztosítja a stratégiai katonai légi szállítás lehetőségét.

A SAC Hangár Komplexum egy repülőgép szerelő hangárból, egy karbantartó létesítményből, illetve egy irodaházból áll. A nagyjából 20.000 négyzetméter alapterületű komplexum ad helyet a SAC folyamatosan működő üzemi létesítményeinek, amelyek a program teljes időtartama alatt, azaz minimum 30 évig fogják ellátni feladataikat.

A SAC Program szintén lehetőséget biztosít a hatalmas C-17 repülőgéptípus szervizelési és karbantartási munkálataira a Pápai Bázisrepülőtéren, amely alacsonyabb karbantartási költségeket és magasabb repülőgép rendelkezésre állási rátát fog eredményezni az összes SAC nemzet számára. A CÉH zRt. műszaki ellenőri feladatokat látott el a beruházás során.

(forrás: építészfórum.hu)

A projektben nyújtott szolgáltatásaink

Érintett szektorok