×

Sütik kezelése

Fagyongy_Lakopark_CÉH_lebonyolító_műszaki_ellenőr_1.jpg

Fagyöngy Lakópark

A 160 db lakásból álló Fagyöngy Lakópark Budapest III. kerületében, Csillaghegyen épült fel. A Redwood Holding Kft. fejlesztése a lebontott óbudai papírgyár helyén, egy zöldövezeti, kertvárosi területen valósult meg.

A lakópark területén belül 6 db földszint+2 szintes és 4 db földszint+4 szintes épület kapott helyett. A lakások mindegyike rendelkezik terasszal vagy erkéllyel, kilátással a Budai-hegységre. A műszakilag magas felszereltségű, energiatakarékos lakások SMART mennyezeti hűtését-fűtését a lapos tetőre telepített levegő-levegő hőszivattyús rendszer látja el.

A belső- és külső terek kialakítása a természetességet, otthonosságot sugározza. A letisztult, friss design, a természetközeli anyaghasználat és az egyszerű formák jellemzik az épületeket kívülről és belülről egyaránt. Az erkélyeket elválasztó perforált porszórt fém táblák egyedi design elemként jelennek meg az épületek homlokzatain illetve tömegén. A lépcsőházak átriumos természetes megvilágítású kellemes belső terekként lettek kialakítva. A tömbök egymástól való távolsága kellő intimitás biztosít a lakóknak. A modern téralakítás szerves része lett az aktív kert, melyben egy közel 400 m2-es játszótér és kondigépek várják a kikapcsolódni vágyókat.

A Real Estate Awards-on „Év Lakóingatlan Fejlesztése 2020” díjat nyert beruházásban Projektmenedzsment Irodánk mérnökei lebonyolítói és műszaki ellenőri feladatokat láttak el.

A projektben nyújtott szolgáltatásaink

Érintett szektorok